Zakelijk hekwerk bestellen bij Koophek

Lees hieronder waarom

U bent één stap verwijderd van de aanvraag

Geen lange verhalen of moeilijke knoppen. U stelt de vraag en wij geven gerichte antwoorden. Ook kunt u altijd bellen met Patrick ( 06 306 653 65) voor een prijsje.

Goed advies levert meer op dan 1000 koopsites

Onze gezamenlijke kennis, mogelijkheid tot overleg en gedegen advies zijn de formule naar besparing. Bij ons investeert u in de koop en verdient extra in de montage.

Ook is het mogelijk onbeschadigde onderdelen tegen 85% van de koopwaarde terug te leveren. Hierdoor dus bij u geen winkeldochters en loont het soms om iets meer mee  te nemen.

Neem gerust uw klant mee naar onze showtuin, samen kunt u in een aparte ruimte de mogelijkheden bespreken met zo nodig één van onze experts als ondersteuning.

Ophalen & Leveren

Ophalen 24/7. Materialen staan op ons terrein voor u klaar.

Dus voor de klus uit ophalen of als u naar huis gaat, allemaal geen probleem. Wij geven u eenvoudig toegang tot het terreingedeelte waar uw materialen liggen. Ook kunnen we de door u achtergelaten aanhanger laden en klaarzetten.

De materialen ophalen op het door u gewenste tijdstip.

Leveren doen we door heel Nederland en direct eromheen.

Scherpe tarieven en de mogelijkheid direct bij u op de montagelocatie te leveren. Op aanvraag is export( met BTW verrekening) mogelijk

Compleet hekwerk

Offerte in een paar eenvoudige stappen

De beller is sneller 06 30665365

Onderdelen bestellijst

De bestellijst zoals je hem kent van vroeger

De beller is sneller 06 30665356